Dikke merci van onze voorzitter Vera Dua!

Bond Beter Leefmilieu wordt 50! In 1971 besloten 6 vrienden dat natuur, milieu en klimaat op de politieke agenda hoorden te staan. Anno 2021 zijn we een heuse netwerkorganisatie die de krachten bundelt van honderdduizenden mensen uit diverse sectoren die een visie delen: we willen met z’n allen goed en duurzaam leven op een gezonde planeet. 

De krachten bundelen. Dat is de sterkte van ons netwerk, en van de toekomst. We werken samen met andere natuur- en milieuverenigingen, met burgers, sociale organisaties, beleidsmakers, ondernemers, academische instellingen… Kortom: met alle partijen die nodig zijn om te bouwen aan een duurzame toekomst.

Voor al wie de voorbije 50 jaar mee getimmerd heeft aan een mooier morgen heeft onze voorzitter Vera Dua een warme boodschap: “Een hele dikke merci!”

Laat je inspireren voor de volgende 50 jaar

De voorbije 50 jaar hebben we allemaal samen heel wat verwezenlijkt. Maar er is nog werk aan de winkel. Daarom gaan we er ook de volgende 50 jaar een lap op geven, met gebundelde krachten, samen met al die andere toekomstdenkers en innovatoren uit al die diverse sectoren. Samen met jou! 

Hóé gaan we opnieuw het verschil maken? Je vindt gegarandeerd inspiratie in de webinars, artikels en boeiende gesprekken die je dit feestjaar op deze pagina’s zal zien verschijnen.

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en je ontvangt uitnodigingen en meer info over onze feestelijke activiteiten in je mailbox!

50 jaar krachten bundelen