Nieuwe campagnes via Growfunding

Ondertussen zijn alle Growfunding-campagnes gelanceerd! Aarzel niet om deze projecten ook zelf te steunen door rechtstreeks geld te storten via de Growfunding/BBL-pagina en hun oproep mee te verspreiden via jouw communicatiekanalen!

Kook het seizoen met Velt

“Het hele jaar door vind je veel verse groenten in de supermarkt. Vaak komen die uit verre landen, en dat weegt op onze ecologische voetafdruk. Daarom willen wij seizoensgroenten en –fruit sterker op de kaart zetten. Mét een boek!”

> Meer info

The Pop-Up Hotel

“We willen mensen een plek geven om te onthaasten en te genieten van de kleine dingen. Geen stress, smartphone uit en genieten van de natuur en elkaar. Op termijn willen een permanente locatie, maar deze zomer lanceren we een eerste experiment.”

> Meer info

De groenste straat van Landen

“Samen met buren een aangename groene straat creëren, en tegelijk ons klimaat beschermen, met jouw hulp helpen wij Landen op de groene kaart te zetten!”

> Meer info

Weer getjilp in onze steden

“De Huismus is van alle vogelsoorten het sterkst geassocieerd met mensen. Zittend op een terrasje terwijl mussen rond je tafeltje trippelen, tjilpend op zoek naar wat kruimels, dat trekt direct meer mensen aan!  Mussen die je vanuit je keuken hoort tjilpen, dat is toch aangenaam?”

> Meer info

Velt ABLLO